Tidrapport

Tidrapporten är din ansökan om ersättning och underlag för utbetalning av din ersättning. Varje tidrapport består av en vecka. På din tidrapport så ska du fylla i vad du har gjort varje dag – måndag till söndag. Det är viktigt att du fyller i alla veckans dagar.

På Mina Sidor finns instruktioner som hjälptexter. Fyller du i tidrapporten i pappersformat finns utförliga anvisningar om hur du ska göra på blanketten.

Gissa inte! Om du är osäker på hur du ska fylla i din tidrapport så måste du höra av dig till oss och fråga. Om du gör fel på grund av att du inte visste hur du skulle göra så kan du bli återbetalningsskyldig om du får en felaktig utbetalning. Du kan också förlora din rätt till ersättning från a-kassan. Om du kryssar fel på någon dag eller någon vecka så måste du omgående rätta den uppgiften. Du kan inte kompensera en felaktig uppgift på en tidrapport genom att göra ytterligare fel på en annan tidrapport. Du måste fylla i din sysselsättning på rätt dag och rätt vecka. 

På Mina Sidor kan du enkelt rätta en tidrapport som har blivit fel.

Om du vill rätta en papperstidrapport som du har skickat in per post så måste du kontakta oss för att få en ny blankett.

Så här fyller du i din tidrapport om du är sjuk