Om mina sidor

Det snabbaste och enklaste sättet att kommunicera med oss är att använda vår e-tjänst, Mina Sidor. Här kan du fylla i dina tidrapporter (kassakort) direkt på datorn och skicka dem elektroniskt till oss. Du kan även ställa frågor direkt till din handläggare om ditt ärende och få svar via meddelande funktionen. I Mina Sidor kan du även se vilka intyg du har skickat in.    

Logga in med e-legitimation

 

Mina Sidor kräver att du har cookies och javascript aktiverat. Du måste även tillåta pop-ups. Klicka här för att kontrollera att det är påslaget.
 
Mina Sidor är....
...enklare


Fyll i dina tidrapporter på Mina Sidor. Klicka på skicka. Klart. Inga papperskort eller frimärken att hålla reda på och därför billigare.

...säkrare


Först när alla uppgifter finns med kan du klicka på skicka. Du får dina pengar tryggt, utan risk för fördröjningar. 

...snabbare


Vi får dina uppgifter på en gång, så att du får dina pengar snabbare och du kan följa dina utbetalningar på nätet. 
 

Frågor?

Under sommaren har vi begränsad tillgänglighet för telefonsamtal. Vi prioriterar under sommaren att handlägga de ansökningar som har kommit in.

0771-43 50 60